amirmahdirezayi 0 ارسال شده در 2 دی 1399 در هنگام نصب بازی جی تی ای سان به این ارور بر می خوریم ممنون از سایت خوبتون سریعن پاسخ دهید نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
MEHRAN 15 ارسال شده در 2 دی 1399 این ارور مربوط به DirextX میشه. فایل نصبی بازی میخواد اونو نصب کنه نمیتونه. می تونید آخرین نسخه دایرکت ایکس رو از همین سایت دانلود و نصب کنید. 1 نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
amirmahdirezayi 0 ارسال شده در 3 دی 1399 (ویرایش شده) دایرکت ایکس 9را هم نصب کردم ولی بازهم این ارور میده لطفا جوابمو بدهید ویرایش شده در 3 دی 1399 توسط amirmahdirezayi نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
MEHRAN 15 ارسال شده در 3 دی 1399 من تا حالا ارور این شکلی فینگیلیش ندیده بودم. احساس میکنم نسخه ی معتبری نیست. با این حال راه حل زیر رو اجرا کنید ایشالا که درست میشه. اول از همه به لینک زیر برید و فایلی حدود 100 مگ رو دانلود کنید اما نصب نکنید. https://www.microsoft.com/en-us/download... 1. یه پوشه جدید بسازید و خالی بذارید. 2. فایلی که دانلود کردید رو به این پوشه منتقل کنید. 3. اجراش کنید. ازتون یه مسیر میخواد برای استخراج فایلها. دقیقا آدرس همون پوشه ای که بالا ساختید رو بهش بدید. 4. بعد از استخراج فایلها بگردید تو پوشه فایل DXSETUP.exe رو پیدا کنید و نصبش کنید. 5. نصبش که تموم شد بازی رو اجرا کنید و اگر مشکلتون حل شد از من تشکر کنید و دکمه افزایش اعتبار رو بزنید. 😀 6. اگر هم مشکلتون حل نشد مشخصات سیستم رو بفرمایید تا دنبال راه حل دیگری بگردیم. نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
hamidreza9026 0 ارسال شده در 13 دی 1399 سلام من در نصب بازی جی تی ای سان اندریاس به این ارور بر میخورم it is not found any file specified for ISArcExtract لطفا پاسخ دهید نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
MEHRAN 15 ارسال شده در 13 دی 1399 نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر