AbolfaL 1 ارسال شده در 1 شهریور 1399 سلام من بازی هیتمن 4 رو از این سایت دانلود کردم اما نمیدونم رمز فایل ها چی هستن توروخدا بهم بگین 4 گیگ نت دادم توروخدا بگین 1 نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
1 MEHRAN 15 ارسال شده در 1 شهریور 1399 سلام . دوست عزیز رمز فایل در یک کادر قرمز رنگ در انتهای لیست دانلود وجود داره که اگه روش کلیک کنی پسورد کپی میشه . رمز فایل mrt با حروف کوچک یا آدرس سایت هستش نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
0 thyprime 0 ارسال شده در 3 شهریور 1399 رمز فایل mrt یا www.win2farsi.com نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
0 mohammadli6465 1 ارسال شده در 6 بهمن 1399 سلام ببخشید من 12 گیگ نت دانلود کردم میگه رمز پسورد اشتباهه 13 نت دانلود کردم تروخدا رمز پسور میگید ممنون 1 نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
-1 MEHRAN 15 ارسال شده در 6 بهمن 1399 در 3 شهریور 1399 در 10:52، thyprime گفته است: رمز فایل mrt یا www.win2farsi.com ☝️ نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
سلام من بازی هیتمن 4 رو از این سایت دانلود کردم اما نمیدونم رمز فایل ها چی هستن توروخدا بهم بگین 4 گیگ نت دادم توروخدا بگین
به اشتراک گذاری این ارسال
لینک به ارسال
به اشتراک گذاری در سایت های دیگر