Ha7fkhat 0 ارسال شده در 13 مرداد 1399 سلام وقت بخیر من ویندوز Windows 7 SP1 AIO 22in1 April 2020 دانلود کردم و روی DVDرایت کردم و رفتم تو مرحله نصبش همه کارا ب درستی انجام شد واون درصدی ک واس نصب ویندوز ،در حال افزایش بود ب صد درصد رسید و ارور داد و ری استارت شد از چن نفر سوال کردم گفتن ک فایل نصبی مورد داشته عکس ارور و حداقل های مورد نیاز میذارم کمکم کنین ممنون. اگراین ویندوز مناسب سیستم من نیس ی ویندوزی ک روسیستمم جواب بده بهم معرفی کنین چون حقیقتا من از حداقل ها سردرنمیارم لطفا کمکم کنین تشکر و قدر دانی فرواوان🙏🙏🌹🌹🌹 نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
Ha7fkhat 0 ارسال شده در 14 مرداد 1399 اگه کسی جواب نداره ما بریم ی سایت دیگه دانلود کنیم! اقلا نسبت ب فایلهای حجم بالا حساسیت نشون بدین و جواب بدین این همه حجم گذاشتم دانلود کردم هیشکی جوابگو نیس نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
Shahryar 64 ارسال شده در 14 مرداد 1399 سلام. نمیدونم شما چطوری فایل رو رایت زدید یا اینکه اصن این نسخه قابل رایت هست یا خیر. روی فلش تست کنید نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
ATARI 0 ارسال شده در 15 مرداد 1399 (ویرایش شده) سلام.من هم یک ارور را دریافت کردم البته درهنگام نصب و من بانرم افزار روفوس رو فلش کپی کردم و خیلی متعجب شدم.خیلی از حجم اینترنت کم شد. ویرایش شده در 15 مرداد 1399 توسط ATARI متن نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
thyprime 0 ارسال شده در 4 شهریور 1399 (ویرایش شده) ویندوز رو باید شما از همین سایت دانلود کنید و ویندوز حتما 64 بیتی نصب بشه با مشخصات سیستم شما . Windows 7 SP1 Ultimate ویرایش شده در 4 شهریور 1399 توسط thyprime نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
m2saeed 1 ارسال شده در 29 شهریور 1399 سلام کمبت 11 رو دانلود کردم فایل setop نداره...باید چیکار کنم کمک کنید اولین بار هچین چیزی میبینم 1 نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
Shahryar 64 ارسال شده در 30 شهریور 1399 11 ساعت قبل، m2saeed گفته است: سلام کمبت 11 رو دانلود کردم فایل setop نداره...باید چیکار کنم کمک کنید اولین بار هچین چیزی میبینم اول اینکه مطلب نامربوط به موضوع تاپیک ارسال نکنید. دوم اینکه نظر شما رو در بخش نظرات سایت دریافت کردیم ولی به دلیل اینکه مشکل از سمت خودتون هستش پاسخ داده نشده. در پست مربوط به بازی بصورت کامل توضیح داده شده چرا ست آپ نداره. لطفاً مشکلاتی که کاملاً به اشتباهات فردی خودتون بر میگرده رو در سایت مطرح نکنید. نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر