taghipour3731 0 ارسال شده در 7 اردیبهشت 1398 بازی های call of duty رو نصب کردم اما زبانشون روسی هستش کسی میتونه کمکم کنه تا زبانشون رو به انگلیسی تغییر بدم؟؟؟؟ نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
0 haji1368 0 ارسال شده در 8 اردیبهشت 1398 کدام نسخه این بازی منظورته؟ نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
0 Shahryar 64 ارسال شده در 11 اردیبهشت 1398 در در 7 اردیبهشت 1398 در 23:29، taghipour3731 گفته است : بازی های call of duty رو نصب کردم اما زبانشون روسی هستش کسی میتونه کمکم کنه تا زبانشون رو به انگلیسی تغییر بدم؟؟؟؟ کدوم نسخه رو نصب کردید تا بررسی کنم. نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
0 taghipour3731 0 ارسال شده در 14 اردیبهشت 1398 در در 11 اردیبهشت 1398 در 07:59، Shahryar گفته است : کدوم نسخه رو نصب کردید تا بررسی کنم. modern warfare 1,2,3, black ops 1,2 call of duty 1.2 world at war اینارو نصب کردم زبان همشون روسی هستش چطور میشه به انگلیسی تغییرشون داد؟؟؟ در در 8 اردیبهشت 1398 در 05:50، haji1368 گفته است : کدام نسخه این بازی منظورته؟ تقریبا همشون black ops 1,2 call of duty 1.2 modern warfare 1,2,3 world at war همه اینارو دانلود و نصب کردم اما زبانشون روسی هستش نمیتونم وارد بازی بشم یا ذخیره کنم یا بازیو ادامه بدم و... نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
0 Shahryar 64 ارسال شده در 14 اردیبهشت 1398 توی محل نصب بازی یه پوشه به اسم Russian هست اونو حذف یا منتقل کنید زبان بازی انگلیسی میشه. نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
0 hamid1459 0 ارسال شده در 1 اردیبهشت 1399 سلام خسته نباشید من بازی Call Of Duty 4 Modern Warfare Remastered نصب کردم ولی زبانش روسی هست باید چیکار کنم که زبانش به انگلیسی برگرده راهنمایی بفرمایید. با تشکر نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
0 Shahryar 64 ارسال شده در 1 اردیبهشت 1399 11 ساعت قبل، hamid1459 گفته است: سلام خسته نباشید من بازی Call Of Duty 4 Modern Warfare Remastered نصب کردم ولی زبانش روسی هست باید چیکار کنم که زبانش به انگلیسی برگرده راهنمایی بفرمایید. با تشکر راه حل در پست قبل داده شده. https://forums.win2farsi.com/topic/107-تغییر-زبان-بازی-call-of-duty-از-روسی-به-انگلیسی/?do=findComment&comment=846 نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
0 mohammad_forutan 0 ارسال شده در 4 مرداد 1399 در 14 اردیبهشت 1398 در 03:08، Shahryar گفته است: توی محل نصب بازی یه پوشه به اسم Russian هست اونو حذف یا منتقل کنید زبان بازی انگلیسی میشه. سلام.من این کار رو کردم ولی موقع ورود با fatal error مواجه شدم.چیکار کنم؟ نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
0 MEHRAN 15 ارسال شده در 4 مرداد 1399 میتونید بازی رو از دوباره نصب کنید و هنگام نصب تو صفحه دوم یا سوم گزینه انتخاب زبان که میاد، به جای Russian گزینه English رو انتخاب کنید. نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
0 ario 0 ارسال شده در سلام من تو کونسولم بازی کالاف مدرن وارفار رو دانلود کردم ولی زبون بازی روسی هستش باید چی کار کنم ترو خدا بگید نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
0 Shahryar 64 ارسال شده در 21 ساعت قبل، ario گفته است: سلام من تو کونسولم بازی کالاف مدرن وارفار رو دانلود کردم ولی زبون بازی روسی هستش باید چی کار کنم ترو خدا بگید برای کنسول به زبان ساده نمی تونید تغییر بدید. البته اگه توی تنظیمات زبانش گزینه انگلیسی وجود نداره. باید نسخه انگلیسیش رو دانلود کنید. نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
بازی های call of duty رو نصب کردم اما زبانشون روسی هستش کسی میتونه کمکم کنه تا زبانشون رو به انگلیسی تغییر بدم؟؟؟؟
به اشتراک گذاری این ارسال
لینک به ارسال
به اشتراک گذاری در سایت های دیگر